в-к Лечител
в-к Лечител
 

Манастир „Свети 40 мъченици“ в с. Мерданя

Брой: 43, 25 октомври 2012 - ЕСЕННА ДЕПРЕСИЯ

     Светите места на България

     Светата обител в търновското село Мерданя има славно минало. Датира от много години и чудесата там са безкрайни. За пореден път ще кажа, че няма нечута молитва, а светиите са горещи застъпници за нас пред Бога. Ние никога не трябва да подценяваме тяхната сила. В нашата църква в с. Джулюница - „Св. Георги Победоносец“, правим курбан на всеки светия за жителите на селото за здраве и спасение и божествено изцеление на целия български народ. Така ни е наредено. Не е хвалба, нека не съм като Фарисея и Митаря. Просто искам да кажа, че всичко се пише горе на Небето. 
     Сега за случаите с хора, които са потърсили помощ от мен и са намерили спасение в манастира „Свети 40 мъченици“. Посети ме жена на име Мария, беше от Ямболския край. Дойде не от любопитство, а с дълбока вяра и надежда за изцеление. Имаше сериозен здравословен проблем. От три години страдала от кожно заболяване, което й причинявало огромен стрес. Лекували я, имало подобрение, но след известно време проблемът отново се отключвал и всичко започвало отначало. И ето какво казаха Силите: „Жената да омеси постна погача от 40 малки питки. Когато меси всяка една от тях, горещо да се моли на Свети 40 мъченици. Да отиде в едноименния манастир и там да остави погачата за свое здраве. Да поиска светена вода и, като се прибере с тази вода, 40 дни да помазва поразените участъци. Жената замина, като преди това си разменихме телефоните. Помолих я да ми се обади каквото и да се случи, защото си отбелязвам всички случаи, свързани с Божествените изцеления на хора, потърсили моята помощ. След половин година Мария се върна, припомни ми случая. Носеше подаръци за манастира, защото бе напълно излекувана. 
     Недялко от Русе беше скептично настроен човек. Дойде с жена си. Имал проблем с мускулите, вземал лекарства, които временно облекчавали състоянието му. Силата първо му каза да не бъде Тома Неверни, нека се опита да се освободи от лошите си мисли и желания, нека си направи лична равносметка. След един месец да отиде в манастира „Свети 40 мъченици“. Първо 40 пъти да се поклони и да поиска прошка за неверието си, а после да се помоли с цялата си душа за спасение и здраве. Да си откупи „Четиридесетница“ за здраве именно в манастира. Когато се прибере, на 40 човека да направи по една добрина, макар и малка - това да обрече в чест на Свети 40 мъченици. Този човек вече е здрав, обърна си сърцето и стана ревностен християнин. 
     Искам да благодаря на вестник "Лечител" за полезната информация, която предоставя на хората. Вече няколко пациенти споделиха, че след като са научили за Саменто, са започнали да го употребяват и са се почувствали много по-добре. Силите казват, че Саменто има силно лечебно действие. Това за пореден път доказва, че Силата помага и насочва.

     Веска КОВАЧЕВА, 
     с. Джулюница, 
     Великотърновско



Брой: 43, 25 октомври 2012
 
 
Продукти
 
АГАРИК БЛАЗЕЙ
 
Колоник плюс® перила
 
Витатабс® Фолат
 
Lechitel.BG :::
 
Книга Лечител
Lechitel.BG :::
 
Taloni-otstupki
 
e-shop
 
Dobipress abonament
 
www.lechitel.bg
 
Избери цвят 
© 2007 Лечител ООД